Laptop akkumulátor élettartam növelése. Töltők

Akkumulátorok és a helyes laptop töltés

helyes laptop töltésÚj tulajdonosokban felmerül, hogyan kell megfelelően feltölteni egy új laptop akkumulátort. Természetesen a maximális kihasználtság érdekében. Nem árt tudni, a modern lítium-ion cellás akkumulátorok meglehetősen magas követelményeket támasztanak az üzemmóddal szemben. Azonban az egyszerű szabályok betartása – ezekről sokat olvashatunk az interneten – jelentősen megnöveli az akku élettartamát. A vásárlást követő első naptól kezdve fontos, hogy a készülék megfelelő üzemmódban legyen, mint ahogy az is, hogy az notebook töltése megfelelő adapterrel történjen.

Ha például Asus márkájú hordozható számítógépet vásárolt, ügyeljen a típusegyeztetésre, a bemeneti feszültségre és áramerősségre.

Laptop akkumulátor élettartam növelése

Laptop akkumulátor élettartam növelése

Tippek a budapesti laptopszerviz honlapjáról

Érdemes szakma blogokat és marketing szövegeket böngészni. A legjobb PR-cikkek nemcsak ajánlanak bizonyos termékeket, hanem hasznos információkat is közölnek, például a laptop akkumulátor töltés és élettartam növelés témájában. Első helyen ezek a tudnivalók szerepelnek és ezután olvashatunk arról, hogy raktári készletből HP, Lenovo, Asus és Dell akkumulátorok vásárolhatók, AC/DC töltők nagy választéka a budai, pesti és belvárosi szakszervizben érhető el. Ugyanitt ingyenes szakmai tanácsadás és díjmentes bevizsgálás. Exkluzív webtechnikai szolgáltatás: Google előresorolás az organikus találatok SERP rangsorában prémium linképítéssel.

Laptop szerviz Budapest – akkumulátor töltés

Tippek: hogyan növelje a laptop akkumulátorának élettartamát és üzemidejét az alábbi módszerekkel (lásd a fotótól jobbra látható és a cikk alján elhelyezett linkekre kattintva megnyitható optimalizált weboldalakat). A legjobb tippek és trükkök, fogyasztásoptimalizáló programok az Acer, a Dell, a HP, az Apple, a Lenovo és az Asus, továbbá és az összes többi laptopakku átlagos élettartamának növeléséhez a gyárilag feltüntetett névleges értékekhez képest.

A napi gyakorlatunkból mindannyian jól ismerjük a helyzetet, amikor az irodafőnökség által összehívott fontos projektmegbeszélésen éppen hozzászólásunk első mondatait formázzuk, és hirtelen a laptop képernyője elkezd az alacsony töltésre figyelmeztetőleg villogni. Hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe, alkalmazzunk olyan speciális eljárásokat, amelyek megakadályozzák a notebook akkumulátorának idő előtti kisülését, teljes lemerülését.

asus laptop töltőDell akku vásárlás esetén a webáruház gyanánt is működő budapesti szerviz szakembereinek van néhány csodálatos szakmai tippje, a fentebb ajánlott link alatt megosztunk néhány hasznos trükköt: mit és hogyan tegyünk a laptop akkumulátor élettartamának növelése érdekében. A módszerek általában márkafüggetlenek és az ötlet, a tanács nem jár garanciavállalással – viszont kockázattal sem.

A szerviz honlapja optimalizálás alatt áll. Google top 10 találat erre a témára:

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük