Extra online póker kaszinó Budapest

online póker kaszinó

Két ász a budapesti Arvisura Póker kaszinóban

A budapesti pókeresek szerint ha nyerni szeretnél az online kaszinóban az asztaloknál – márpedig mi más lehet a célod – akkor érdemes nagy hangsúlyt fektetned az asztalválasztásra. Ez alatt azt értem – mondja a szakértő -, hogy meg kell próbálnod felkutatni a leggyengébb ellenfeleket, és el kell kerülnöd azt, hogy profik ellen harcolj. Készpénzes játékoknál általában feltüntetik a kliensen belül az átlagos kassza méreteket, és a játékosok flop nézési hajlandóságát. Ahol gyakran alakulnak ki nagy kasszák, és gyakorta jut el a játék legalább az első közös három lapig, ott vélhetően nem támasztanak túl magas követelményeket a kártyáikkal szemben a játékosok, így könnyebb tőlük elnyerni a pénzüket.

Extrák az online pókerhez – Ellenfélválasztás

A statisztikák böngészésével Troján Anna Texas Holdem-szakértő arra jutott, hogy a lobbyban nem a legegyszerűbb feladat az Arvisura. Az asztalválasztás megkönnyítésére léteznek különféle segédszoftverek. Ha készpénzes játékokban szeretnél részt venni, a TableScan Turbo-t, a Table Shark-ot, a Holdem Managerhez megvásárolható Table Scannert, vagy a Poker Trackerhez kapható Table Trackert ajánlom. Versenyjátékosok számára a Sharkscope verseny választója a legjobb választás.

Extrák az online pókerhez – Bónuszok és hűségprogramok

Manapság már nem hemzsegnek úgy a gyenge játékosok az asztalnál, mint néhány évvel ezelőtt, de a helyzet koránt sem reménytelen. Bevételt ugyanis nem csupán az asztaloknál, hanem azon túl is tudsz termelni, ha megfelelő bónuszokat választasz. Sok terem kínál 100%-os, vagy akár 200%-os első befizetési bónuszt, akár több ezer dollár erejéig, amivel komolyan felturbózhatod a bankrollod. Ha szeretnél inkább megragadni egy teremnél, akkor a különféle VIP hűségprogramok ajánlatai között érdemes szétnézned.

Felmerülő kérdések a V.I.P. kaszinókban

Elsőre talán felmerülhet az emberben, hogy egyáltalán pókernek számítanak-e még a fast fold játékok? A valóságban ilyen lebonyolítás elképzelhetetlen volna, vagy legalábbis ide-oda kellene rohannia a játékosoknak. Az online pókernek azonban vannak más sajátosságai, ami nem az élő pókert hivatottak leképezni, gondoljunk csak a jegyzetelésre, a leosztások visszajátszásának lehetőségére, vagy a segédszoftverek használatára.

A koncentráció különösen fontos a gyors pókerváltozatok során. Lehet, hogy az előbb egy agresszív játékos ült a balodon, aki vissza is emelt rád, ám a következő partiban már egy feszes ellenfeled játszik vissza ugyanabból a pozícióból. Ilyenkor könnyen abba a hibába eshetsz, hogy elfelejtkezel róla, már nem ugyanaz a riválisod. Idővel meg lehet szokni a helyzetet, de eleinte érdemes talán csak egy asztalon játszani gyors póker variánsokat, főként, ha korábban nem játszottál túl sok asztalon szimultán.

Használd ki az összes lehetőséget – Légy Te is VIP pókeres!

A szórakozóhelyekben gazdag Budapestről nézve az online póker kaszinók működése folyamatosan változik, fejlődik. Új lehetőségek, promóciók és bónuszok várnak rád hétről hétre. Ha szeretnél ezekről mindig első kézből értesülni, akkor jól teszed, ha feliratkozol a Póker Arvisura Klub VIP Poker Programjára!

Érvek a gyors Arvisura-póker mellett

A gyors póker játékokat csak ajánlani tudom, aminek számos oka van. Én a szórás csökkenését emelném ki az egyik kulcsfontosságú érvnek, a sokkal rövidebb ideig tartó hullámvölgyeket könnyebb kezelni mentálisan. Egy szintén nyomós érv, hogy ezt a formátumot válaszd, hogy így könnyebb kijátszani a különféle bónuszokat, akár egészen alacsony téten is. Sőt, az egységnyi idő alatt lejátszott több partinak köszönhetően a hűségrendszerekben is egyszerűbb elérni a magasabb VIP poker fokozatokat, amivel szintén a bevételed, és ezzel együtt a lehetőségeid növekednek.


Vendégposzt. Írta Troján Anna cikke nyomán: Infra Infora

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:Póker és rulett kaszinó Budapest – seo pr-cikk. termék, szolgáltatás ajánló weboldal. linkelhelyezés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük